Positieve reacties gemeenteraad op PvdA voorstel over fietspad Spijkerboor- Eexterveen.

Door Henk Santes op 13 november 2020
Belangrijkste punten uit PvdA voorstel : hoge prioriteit, alle alternatieven onderzoeken, projectmatig aanpakken, met Dorpsbelangen, de school en de ouders en geld beschikbaar stellen voor onderzoek.
Alle partijen waren het daar over eens, maar toch. .. .. .
Maar toch haalde het voorstel de eindstreep niet omdat VVD en Gemeentebelangen – evenals  wethouder Heijerman – het voorstel overbodig vonden
Volgens de wethouder zou er voortvarend verder gewerkt worden aan dit lopende dossier.
Voor de PvdA was dat niet overtuigend, omdat het fietspad niet in de begroting staat en er al een jaar niets is gebeurd.
Toch zijn we heel blij dat alle partijen het inhoudelijk met ons eens zijn en dat er nu extra druk op de zaak komt.
We hopen dat Spijkerboor/Annerveen  binnen een paar jaar, net als Annerveenschekanaal, beschikt over een mooi fietspad naar Eexterveen. En dat de schoolkinderen langs een veilige fietsroute op de fiets naar school kunnen.
Henk Santes

Henk Santes

Mijn naam prijkt voor de 5e keer op de kandidatenlijst van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen: Henk Santes, inmiddels 25 jaar inwoner van Rolde, voor de meesten geen onbekend gezicht. Na 14 jaar raadslidmaatschap en 2 jaar wethouder in Aa en Hunze, vind ik dat de jongere garde alle ruimte moet krijgen om het stokje over

Meer over Henk Santes